Can Alıcı Tiramisu Tarifi




En iyi Tiramisu Tarifi, Yaşam sona ermeden kesinlikle denenmesi gereken 100 tariften bir tanesi olan Oktay Usta Tiramisu Tarifi karşınızda! Çilek ve Pandispanya'nın o eşsiz bütünleşmesinden meydana gelen bu harika tarifi hazırlar iken, bir taraftan da alt kısımdan sormak istediginiz soruları ekibimize yöneltebilirsiniz. TİRAMİSU Tarifi

Tiramisu Tarifi Malzemeleri


3 tatlı kaşığı kahve (soğuk suda eritilmiş ve dilerseniz biraz şeker eklenmiş)
250-300 gr çilek
Hindistan cevizi veya rendelenmiş çikolata
1 adet 2 katlı hazır kek (pandispanya)
2 paket light krem peynir (oda sıcaklığında)
Yarım su bardağı süzme yoğurt
Yarım su bardağı pudra şekeri

Tiramisu Tarifi Yapılışı


Krem peyniri ve bir miktar pudra şekerini mutfak robotundan geçirin. (Şekeri damak zevkinize göre ayarlayacağınız için azar azar ekleyin.)

Pürüzsüz bir karışım elde edince süzme yoğurdu ekleyip robotu tekrar çalıştırın.

Pandispanyanın alt katını kahve ile ıslatın. Kremanın yarısını yayın.

Üzerine ince ince dilimlenmiş çilekleri dizin. İkinci katın iç kısmını kahveyle ıslatıp çileklerin üzerine kapatın.

Kalan krema ile pastanın üzerini ve kenarlarını kaplayın. Çilek dilimlerini pastanın kenarlarına yapıştırın.

Üzerine hindistan cevizi serpin. Bir gece buzdolabında bekletip servis yapın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar